Büyülenme Hakkında Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yalnızca kapının açılması görevini namına getirmekle kalmayan ürkü Pas aynı zamanda bapnın güvenli olarak kapanmasını katkısızlar.

Alelumum yangın merdiveni ile baş başa kullanılan bu acil çıkış kapısı, buhran anlarında insanların yangın sahaından hızla uzaklaşmalarını sağlayarak dirimsel bir rol üstlenmektedir.

Yangın kadar ivedili durumlarda içeriden yeğni bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi normal durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma beis sıfır bu kilitler yalnızca yangının aksi etkilerini mideeriye hapseder.

Dimak aksesuar sisteminin kendine başmaklık ayırt edici bir gayrı özelliği kilit + cenah seti yahut ürkü bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangına karşı güvende sınırlanmak üzere kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, ciddi anda insanların güç emniyetliğini bulmak amacıyla kapı kasası ve kullanılan diğer aksesuarlarıyla cesaret teşkil etmekteyiz.

Siz bile yangın kapısı fiyatları üzerine haber kabul etmek kucakin bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Baplar paletlerde götürme edilmektedir. Her palette 15 ekipman uslu kanat kapı sevk edilebilir. Kasaların bile monte olması ağır taşımalık avantajları katkısızlamaktadır.

 ve montajıyla cenkan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı önlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle alınlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

ölçün bir acil çıkış kapısı çoğunlukla 2000 TL ile 4000 TL beyninde mütebeddil bir fiyata sahip olmaktadır. Ancak, bapnın yangına dayanıklılığı, malzeme kalitesi, boyutu ve sair özellikleri kabil faktörler yükselmekı etkisinde bırakır.

Yangın Bapsı, ivedili durumlarda mimaridan güvenli bir şekilde tahliye imkanı sağlayıcı, kanunlarla zorunlu hale getirilmiş ve beniâdem yaşamını esasi saha, konstrüksiyonların en önemli unsurlarından biridir.

Dizge odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının katı teselsül otomasyon sistemlerine şayan aksesuarlarla donatılmıştır. yangın kapısı Düzenek odası yangın kapıları camlı olur.

Yangın bapsı kilidi güven kilidi olarak aşina ve bapnın dâhilen dışarıya harbi açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbeyıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında rast bir uygulayım ile yerleştirilmesi, yangın çabucak yararlanmaı kolaylaştırır.

Bu düzen umumiyetle evgin bir durumda çabucak açılabilen sonuç çekilebilir veya rulo merdivenden oluşur. Merdiven umumiyetle bir rulo mekanizmasına monte edilir ve gerektiğinde kolaylıkla uzatılıp aptal çekilebilmesini esenlar.

Yangın kapılarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Report this wiki page