En iyi Tarafı Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın kapıları her binanın önemli bir parçasıdır ve dirim kurtarabilir. Yangın kapıları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Sahip oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan ivedili çıkış bapları, üretim sürecinde kazanmıştırkları metanet ile hizmetlevlerini adına getirmektedir. Yangına karşı dayanıklılık özelliği ile ölçün baplardan ayrılmasının yönı dizi son paye farklı bedel skalasına sahiptir.

Yangın Bapları ısı ve esrar sızdırmadığı dâhilin insanoğluın dumandan zehirlenmesine gerelti olan evgin hatır kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında kıl payı eksiksiz kalabalık olan binalarda kullanılması mecburi kılınmaktadır.

Fakat talepleriniz doğrultusundan projenize uyumlu olan rastgele bir renge yangın çıkış kapısı boyanabilir.

Yangın kapısı kilidi asılmışrken özen edilmesi gereken en önemli öge panik bar ile uyumlu olması, panik bara yani yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin halia düşmesidir.

Yangın merdiven kapkaloriın en besbelli özelliklerinden bir öbürü bile güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında kesme merdivenleri zehirli kötüı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Yangın bapları elektrostatik toz boya ile boyanmaktadır ve talebe bakılırsa farklı nitelik seçenekleri sunulabilir. Sandık ve kanatlar olarak dilek olması yerinde farklı renk kombinasyonlar uygulaması strüktürlabilmektedir.

Turfa kuruluşlarda ve yangın merdiveni alanı dar olan binalarda kaçış merdiveni inşaatına imkân vermektedir. 

Özellikle duyar ve değerli materyallerin olduğu odaların kapılarının kesinkes yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir kompetan ekibimiz kanalıyla üretimini yaptığımız Yangın Baplarının süksesı ile öteki Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri istanbul Yanggın kapısı fiyatları arasından erdemli kalite, peklik, %100 projeye akort ve akla yatkın hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları saygınlık ve metanet sinein yeğleme edilir.

Yangın kapıları, yangınla mücadele ekiplerinin karışma etmesine ve yangının yoklama şeşna tuzakınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın güvenli bir şekilde boşaltma edilmesine imkân tanılamar.

Özellikle içli ve saygınlık materyallerin olduğu odaların baplarının mutlak yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi yapılırken yangın merdiveninin bulunduğu duvarda 3 metre boyutunda bir cidar mesafesi yahut yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Report this wiki page